top of page

We're Specialized in creating a Good Party!

Festivals
Evenement

Ons DJ Team was op oudjaar 2019

de hoofdact op de afiche...

10.000 party people vierden met ons mee nieuwjaar op de Grote Markt in Mechelen.

Dit van 00u00 - 01u30.

Bekijk onze video's nu...

We draaiende  met bekende namen:

 met Maarten Van Coillie, Jan Vervloet,

Regi, DJ Wout, ...

Weddings

Lecx’s Crew al 15 jaar is gespecialiseerd in huwelijksfeesten.


We zorgen voor een aangename begeleiding van jouw huwelijksfeest. Met een fantastische dj, een uitstekende geluidsapparatuur, een gezellige lichtshow, mooie aankleding van zalen en tafels en spetterend vuurwerk en confetti. wordt jullie huwelijksfeest een avond om nooit meer te vergeten. Kijk nu naar onze offertes voor jou feest.

Bedrijfsevenementen

Lecx's Crew heeft reeds vele jaren ervaring in Bedrijfsevenementen. Met een professionele aanpak maken ze van van jouw bedrijfsevent een knaller van formaat. De ideale reclame

 

Lecx's Crew is ook gespecialiseerd in presentaties van shows, modeshows,... Het  duo zorgt voor een goede sfeer tussen de momenten van de show door. Entertainment staat centraal.

Sound & Light

Lecx's Crew zorgt voor een mooie inkleding van uw evenement. Zalen, Tafels,Tenten,...  We werken met een uitstekende geluid en lichtapparatuur waardoor wij ook grote evenementen aankunnen

Dj

Verjaardagsfeesten

Lecx's Crew heeft reeds vele jaren ervaring in verjaardagsfeesten. Met een professionele aanpak maken ze van van jouw verjaardag een klassefeest.

Lecx's Crew is razend populair en zorgt overal waar de broers op de affiche staan voor een gigantische en compleet crazy party!

Ze hebben de meest crazy party crowd, ze zorgen voor de zotste ambiance en gaan niet naar huis voor de keet helemaal op zijn kop staat. Met de meest flitsende all round mixen & hun funky party beats bombarderen ze elke party tot een daverend en onvergetelijk feest...!

 

Van de recentste party bombs tot de vetste rock classics, Tot de foutste discoschijven. Lecx's Crew jaagt de heetste floorfillers aan een onwettig tempo door hun bonkende party woofers. Deze dj's beheren werkelijk alle muziekgenres en zwieren ze in de meest vette, flitsende & verrassende party mix.

 

People jumping around, screaming & shouting, all hands & lots of beer in the air... de fuivende massa wordt compleet gek met de dj broers achter het dj deck

New%20Logo%203%20_edited.png
bottom of page