top of page
IMG_7871.JPG

BROTHERS IN MUSIC

VVLM9221.JPG

Festivals / Optredens

15977108_1314890258556506_2372402872773537409_n.jpg

Weddings

Untitled

Bedrijfsfeesten


Keeping You Free While the Dance Floor Is Busy

Hip, hot & trendy! Deze muzikale trendsetters uit

Limburg zijn niet meer weg te denken op Festivals, Fuiven, Party's ...

Maar ook op Huwelijksfeesten, Bedrijfsfeesten, Galabals, enz...

 

Dj Lecx's Crew is razend populair en zorgt overal waar de broers op de affiche staan voor een gigantische en compleet crazy party!

Ze hebben de meest crazy party crowd, ze zorgen voor de zotste ambiance en gaan niet naar huis voor de keet helemaal op zijn kop staat. Met de meest flitsende all round mixen & hun funky party beats bombarderen ze elke party tot een daverend en onvergetelijk feest...

CALL Us Now 0486/64 03 60

“In één woord: een aanrader! Ons huwelijksfeest was geweldig! Als u een dj zoekt die het ambiancegehalte van uw trouwfeest tot een hoger niveau tilt, moet u bij deze mannen zijn. Feest feest en nog eens feest! Wij zochten nl. een team dat zowel leuke muziek kon draaien als ons hielp bij de zaal aankleding en belichting. Zij hebben al van in het begin geluisterd naar onze eisen. We hebben hun dan redelijk carte blanche gegeven om muziek te draaien omdat alles bij een huwelijksfeest al voorbereiding genoeg vraagt. Zij zorgden voor alles tot in de puntjes; van de leuke intredemuziek van het bruidspaar tot het openen van het dessertenbuffet en het spelen van de openingsdans. Ook hier zorgden zij voor leuke extra's zoals rook en poppers. Deze mannen weten kortom waar ze mee bezig zijn! Op de dag van vandaag spreken alle gasten nog steeds van een geweldige party, hetgeen ons huwelijksfeest ook echt tot een grote meerwaarde heeft gemaakt. Dank aan Bjordy en Wesley! Groetjes, Evelien en Wouter

Evelien A

Top! Entertainment van het hoogste niveau!
Ik wist dat ik een juiste keuze maakte om hen te kiezen als dj op onze trouw. Goed wetende dat we geen al te makkelijk publiek hadden door dat het een multicultureel trouwfeest was.
Bjordy heeft precies geluisterd naar wat de graag wilde en ook de avond zelf waren ze zeer flexibel voor verzoek nummertjes.
Waar ik zelf niet tegen kan is als liedjes te hard en snel worden gemixt maar bij hen was die zeker niet het geval! Bedankt om bij te dragen aan onze mooie dag!

Jessy V

Het was een zalige avond. De dansvloer heeft een heel tijd volgestaan en het was het een avond vol amusement en we hebben van onze gasten niets anders dan lof te horen gekregen over jullie. Ook met onze wensen is er zeker meer dan voldoende rekening gehouden en de gasten hebben al hun verzoeknummers gekregen.

Yannick V

Dj Lecx's Crew

Brothers In Music

Bastiaensstraat 38

3700 Tongeren

0486/6403660

info@djlecxs.be

New%20Logo%203%20_edited.png
bottom of page